FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 399,-

Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

Gældende fra 1. april 2023

KONTAKTOPLYSNINGER

MichelleKristensen Aps.
Bredgade 33C 1. sal, 
1260 København K
CVR-nr.: 37800120
direkte@michellekristensen.dk

INTRODUKTION

Disse handelsbetingelser regulerer forholdet mellem dig som kunde (”dig” eller ”du”) og MichelleKristensen Aps (”MK”, ”vi” eller ”os”), når du handler i vores webshops, som er tilgængelige på vores hjemmesider MichelleKristensen.dk eller MKUniverset.dk (”hjemmesider”) eller via vores app MK Universet (”app”).

Handelsbetingelserne beskriver dine juridiske rettigheder og forpligtelser, når du bruger vores hjemmesider og app eller handler i vores webshops. Så før du begynder at bruge vores hjemmesider og app eller handler i vores webshops, beder vi dig om at bruge et øjeblik på at læse disse handelsbetingelser for brug af vores hjemmeside samt køb af vores produkter og services grundigt.

AFTALEINDGÅELSE

Du skal være fyldt 18 år for at foretage køb på vores hjemmeside eller via vores app.

Du kan bestille online 24 timer i døgnet.

Du er selv ansvarlig for, at de kundeoplysninger, du indtaster som led i et køb, er korrekte, idet vi ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger.

ORDREBEKRÆFTELSE / KVITTERING

Når du har købt en vare online får du tilsendt din ordrebekræftelse på email eller sms. Ordrebekræftelsen indeholder et ordrenummer, pris inklusive moms, betalingsmetode samt en oversigt over det købte. Er varen et fysisk produkt vil der også fremgå prisen for fragt.

Vær opmærksom på at når du køber direkte inde i MK App'en er det Apple eller Google Play som sælger til dig og købet sker derfor via dit ID hos Apple eller Google Play.

Vi anbefaler, at du udskriver ordrebekræftelsen / kvittering umiddelbart efter købet. Kvitteringen bør fremvises ved fortrydelse eller reklamation.

Har du brug for en mere udførlig faktura kan du sende en e-mail til direkte@michellekristensen.dk hvor du opgiver dit ordrenummer og e-mail for køb på vores hjemmesider. Ved køb i app'en kan vi desværre ikke hjælpe da det som ovenfor nævnt er Apple/Google som er din modpart og du modtager faktura fra Apple/Google. 

LEVERING

Vores fysiske produkter pakkes og afsendes indenfor 10 dage fra din bestilling. Dette gælder dog ikke forudbestillinger af produkter som endnu ikke er lanceret. 
Digitale produkter leveres med det samme.

Vi kan levere vores fysiske produkter indenfor Skandinavien samt Grønland og Færøerne, men du skal være opmærksom på at du vil blive opkrævet et højere gebyr i forsendelsesomkostninger.  

Vi pålægger fragt omkostninger på ordrebekræftelsen når du køber fysiske varer i vores webshop.

PRISER

Alle priser er angivet i danske kroner og inklusiv 25% moms. Eventuelle leveringsomkostninger for fysiske produkter vil fremgå, før du skal betale således at du kender den fulde pris for dit køb.

BETALING OG SIKKERHED

Der kan på vores webshops betales med Dankort, VisaDankort, MasterCard, VisaElektron, Visa-kort og MobilePay.

Quickpay, som der benyttes til betalingsgateway, bruger sikkerhedsprotokollen SSL, der krypterer information mellem en internet-browser (kortindehaveren) og en internet-server (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, der overføres ved betaling med dit kort, beskyttes under overførslen fra din computer videre til os. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning. På www.pbs-international.dk kan du se, hvordan en SSL-betaling gennemføres.

FORTRYDELSESRET

Du har normalt 14 dages fortrydelsesret, når du handler på vores webshop i overensstemmelse med reglerne i forbrugeraftaleloven.

Fortrydelsesretten gælder dog ikke for digitale produkter, hvor du får adgang til produktet med det samme, eller digitale produkter, som du køber gennem vores webshop, når du har downloaded produktet. Fortrydelsesretten gælder heller ikke for MK camps eller MK online camps som er fritidstilbud fastsat til en bestemt dato eller periode.

For ovenstående produkter kan du derfor ikke forvente, at det betalte beløb ved tilmelding eller køb kan refunderes, hvis du bliver syg eller på anden måde er forhindret i at deltage.

Hvis du har fortrydelsesret, har du har ret til at træde tilbage fra aftalen uden begrundelse inden for 14 dage. For varer regnes fortrydelsesretten fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. For ydelser regnes fortrydelsesretten fra ordrebekræftelsens modtagelse.

For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os din beslutning om at fortryde dit køb i en utvetydig erklæring (f.eks. ved post eller e-mail). Du kan sende en e-mail til os på direkte@michellekristensen.dk. Du kan vælge at bruge den standard fortrydelsesformular, som findes i bunden af dette dokument, hvilket dog ikke er et krav.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet. Når du udøver din fortrydelsesret er du selv ansvarlig for at sende varen retur til vores adresse og du afholder selv omkostningerne til retur forsendelsen. Du skal sende varen til: Michellekristensen Aps, Bredgade 33C 1. sal, 1260 København K. 

Vi refunderer alle betalinger minus omkostningen til fragt, som vi har modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde dit køb og vi har modtaget varen retur på vores adresse. Vi tilbagebetaler til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

AFLYSNING AF FOREDRAG OG WORKSHOPS

Vi forbeholder os ret til at aflyse foredrag og workshops ved for få tilmeldinger eller i tilfælde af sygdom. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at flytte sin tilmelding til en anden dato hvor der er ledige pladser. Alternativt refunderes det fulde beløb. Vi kontakter de tilmeldte pr. telefon eller e-mail ved ændringer. Vi kan ikke garantere, at aflyste foredrag oprettes på et senere tidspunkt.

SÆRLIGE FORHOLD FOR VORES DIGITALE PRODUKTER OG SERVICES

E-bøger og online magasiner

Ved køb af e-bøger og online magasiner, mister du din fortrydelsesret, når du har downloadet dem. 

MK online camps

Fortrydelsesretten gælder ikke for MK online camps, da der er tale om en tjenesteydelse i forbindelse med et fritidstilbud fastsat til en bestemt periode, jf. forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 12.

Ved køb af en MK online camp tilbyder vi dog, at du kan framelde dig uden omkostninger indtil 8 dage før camp-start.

Du kan ikke forvente, at det betalte beløb ved tilmelding eller køb kan refunderes, hvis du bliver syg eller på anden måde er forhindret i at deltage.

Overdragelse af ens plads på MK online camp (hvis man er blevet forhindret i at deltage) skal ske senest 7 dage inden camp-start. Der skal rettes henvendelse til teamet vedrørende dette på direkte@michellekristensen.dk

MK camps via app

Vi tilbyder et udvalg af MK camps via vores app. Alle camps er forløb over 4 til 12 uger hvor du får et udvalg af træninger, opskrifter, kostplaner osv. tilpasset den enkelte camp. 

Du vil under dine forløb gennemgå test for at måle dit fremskridt.

Træningerne kan udføres hjemme på stuegulvet og du behøver ikke ekstra udstyr.

Dit materiale forbliver tilgængeligt i din MK App efter du har afsluttet din MK camp.

Fortrydelsesretten gælder ikke for MK camps, da der er tale om en tjenesteydelse i forbindelse med et fritidstilbud fastsat til en bestemt periode, jf. forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 12.

Abonnement / Medlemskab i Klub MK

Ved køb af abonnement på MK app'en er forhandleren Apple eller Google og du modtager derfor ordrebekræftelse og/eller faktura fra dem. Vær derfor opmærksom på at en eventuel tilmelding, afmelding eller ændring af dit abonnement / medlemskab skal ske direkte via dit eget log-in/ ID på henholdsvis App store eller Google Play.

Du kan også købe abonnement/medlemskab direkte hos MK på vores shop www.michellekristensen.dk. Du kan tegne abonnement med måneds-, kvartals eller årlig betaling. Hvis du har tegnet abonnement direkte på vores hjemmeside sker afmelding via Stripe, som du modtager link fra ved tilmelding. Husk at gemme din kvittering for tilmeldingen, så du let kan afmelde dig igen via link'et til Stripe. 

Vær desuden opmærksom på at alle medlemskaber i Klub MK skal afmeldes senest 24 timer før den nye tilmeldingsperiode starter samt at den tilbudte gratis periode kun kan benyttes 1 gang. 

Vær yderligere opmærksom på at du mister din fortrydelsesret, når du køber abonnement eller medlemskab i Klub MK da materialet kan tilgås direkte efter køb. 

FORBEHOLD

Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer.

REKLAMATIONER

Når du handler i vores app og webshops, finder købelovens mangelsregler anvendelse.

Hvis du mener, at dit købte produkt har fejl eller mangler, bedes du kontakte os. Når du henvender dig, skal du forklare, hvad fejlen eller manglen er.

Du skal kontakte MK snarest muligt og inden for rimelig tid efter, at du er blevet opmærksom på fejlen eller manglen. Du bedes medsende din faktura eller ordrebekræftelse, hvis du vil reklamere over et købt produkt.

MK behandler reklamationen hurtigst muligt og inden rimelig tid. MK vurderer, om din reklamation er berettiget, og i bekræftende fald om du er berettiget til at få dit produkt ombyttet, afslag i prisen eller pengene retur.

Når reklamationen er færdigbehandlet, sender MK en e-mail til dig med en vurdering af, om reklamationen er berettiget eller ej.

KLAGER

Du kan klage til os på MichelleKristensen Aps, Bredgade 33C 1. sal, 1260 København K, CVR-nr.: 37800120, direkte@michellekristensen.dk.

Du kan også klage til Center for Klageløsning, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.naevneneshus.dk. Du kan også klage via EU-Kommissionens online klageportal. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage ind-gives her: ec.europa.eu/odr.

DATABESKYTTELSE

Du afgiver personoplysninger, når du bruger vores hjemmesider eller app, og når du handler i vores webshops.

Vi indsamler, behandler og lagrer personoplysninger i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. Hvis du ønsker mere information vedrørende de oplysninger, som vi indsamler, og måden hvorpå de bruges, henviser vi til vores privatlivspolitik, som kan tilgås via dette link: https://mkuniverset.dk/privatlivspolitik/

COOKIES

Vores hjemmesider anvender cookies. Hvis du ønsker mere information om vores brug af cookies på vores hjemmesider, henvises der til vores cookie-politik, som kan tilgås via dette link: https://mkuniverset.dk/cookiepolitik/

RETTIGHEDER OG COPYRIGHT

Alle rettigheder samt digitale produkter tilhører MichelleKristensen Aps. Ved køb opnås udelukkende en ret til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Du kan tilgå vores brugsvilkår for yderligere oplysninger via dette link: https://mkuniverset.dk/brugsvilkaar/.


LOVVALG OG VÆRNETING

Disse handelsbetingelser er underlagt dansk lovgivning, undtaget danske lovvalgsregler og CISG.

Enhver tvist, som måtte opstå som følge af eller i forbindelse med disse handelsbetingelser, skal afgøres ved de danske domstole.


BILAG: STANDARD FORTRYDELSESFORMULAR
(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til MichelleKristensen Aps, Bredgade 33C 1. sal, 1260 København K, CVR-nr.: 37800120, direkte@michellekristensen.dk:

Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

Bestilt den (*)/modtaget den (*):
Forbrugerens navn (Forbrugernes navne):
Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse):

Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir) ______________________

Dato ______________________

(*) Det ikke relevante udstreges