Handelsbetingelser

(14-02-2019)
HANDELS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR:
MichelleKristensen Aps.
Esplanaden 12, 3. sal
1263 København K
CVR-nr.: 37800120
direkte@michellekristensen.dk

FORSENDELSE
Vi sender varen hurtigst muligt, og du kan forvente at modtage den indenfor 5-7 hverdage ved nærmeste pakkeshop eller posthus. Ved tilbud og kampagner kan du forvente en længere leveringstid.

Der pålægges porto på alle fremsendte pakker, 50 kr. i hele Danmark.

Der sendes kun pakker til Danmark.

PRISER
Alle priser er i danske kroner og inklusiv 25% moms.

BETALING
Der kan betales via. webshoppen med Dankort, VisaDankort og MasterCard og Visa-kort. Ved bestilling skal du indtaste dit kortnummer, kortets udløbsdato og kortets kontrolcifre.

Der kan betales med MasterCard og VisaElektron via. faktura, ved at sende en mail til direkte@michellekristensen.dk .

SIKKERHED
Quickpay, som der benyttes til betalingsgateway, bruger sikkerhedsprotokollen SSL, der krypterer information mellem en internet-browser (kortindehaveren) og en internet-server (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, der overføres ved betaling med dit kort, beskyttes under overførslen fra din computer videre til os. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning. På www.pbs-international.dk kan du se, hvordan en SSL-betaling gennemføres.

FORTROLIGE OPLYSNINGER
Dine oplysninger – navn, adresse, telefonnummer og e-mail – bliver transmitteret krypteret, når du sender dem til os. Vi bruger kun dine oplysninger til at sørge for, at du får informationer om adgang til og korrekt brug af online produkter og/eller deltagelse på den workshop/arrangement, du har købt plads på.

Ydermere bruges dine oplysninger til at kunne informere dig, hvis uforudsete problemer skulle opstå og/eller workshoppen/arrangementet må flyttes til en anden dato eller aflyses. Se også sektionen “Fortrydelsesret” nedenfor.

Oplysninger i forbindelse med dit køb opbevarer vi i 2 år for at sikre korrekt behandling ved eventuelle reklamationssager. Du kan bede om at få slettet dine personlige oplysninger ved at henvende dig til MK teamet på direkte@michellekristensen.dk

ORDREBEKRÆFTELSE
Når du har købt en vare online, kan du finde din ordrebekræftelse ved at logge ind med det login du har fået da du oprettede dig som bruger. Ordrebekræftelsen indeholder et ordrenummer, navn og adresse på betaleren, pris inklusive moms, betalingsmetode samt en oversigt over det købte.

KVITTERING
Vi anbefaler, at du udskriver ordrebekræftelsen umiddelbart efter købet idet den også udgør din kvittering for købet. Kvitteringen bør fremvises ved fortrydelse eller reklamation.

HANDELSBETINGELSER, AFLYSNING OG FORTRYDELSESRET
1. Aflysning af foredrag og workshops

Vi forbeholder os ret til at aflyse foredrag og workshops ved for få tilmeldinger eller i tilfælde af sygdom. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at flytte sin tilmelding til en anden dato hvor der er ledige pladser. Alternativt refunderes det fulde beløb. Vi kontakter de tilmeldte pr. telefon eller e-mail ved ændringer. Vi kan ikke garantere, at aflyste foredrag oprettes på et senere tidspunkt.

2. Fortrydelsesret

I henhold til forbrugeraftaleloven er der ikke fortrydelsesret ved “rekreative fritidsaktiviteter, hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres. Det betyder, at tilmelding og køb af foredrag og online camp er bindende. Du kan derfor ikke forvente at det betalte beløb ved tilmelding eller køb kan refunderes, hvis du bliver syg eller på anden måde er forhindret i at deltage. Du kan dog overdrage din plads til en anden person ved at give MK teamet besked senest 24 timer inden start. Skulle du ved en fejl have gennemført en tilmelding eller et køb kan du indenfor 24 timer efter fortryde din tilmelding eller køb ved at rette henvendelse til MK teamet på direkte@michellekristensen.dk.

Ved køb via webshoppen kan du fortryde dit køb indenfor de første 8 dage fra købsdatoen. Pengene gives dog ikke retur.

NB: Ved køb af e-bøger er der ingen fortrydelsesret.

FORBRUGERAFTALELOVEN
Din ordreafgivelse er underlagt almindelig dansk lovgivning, herunder lov om visse forbrugeraftaler.

RETTIGHEDER OG COPYRIGHT
Alle rettigheder samt digitale produkter tilhører Michelle Kristensen Aps. Ved køb opnås udelukkende en ret til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

FORBEHOLD
Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer.

FIRMAINFO OG KONTAKT
MichelleKristensen Aps.
CVR-nr. 378 00 120
Esplanaden 12
1263 København K
direkte@michellekristensen.dk